lørdag 8. november 2008

Deling

Tipsene som Ann refererte lenger ned i bloggen om hvor man skulle begynne er nyttige. Jeg tenker ennå litt videre, fordi jeg har fulgt de tipsene en stund. Det er  etterhvert blitt mange bra blogger, og jeg har lært masse av dem. Jeg har tenkt videre om deling. Skulle vi kommet NDLA i forkjøpet. Lag 2 er klart for noen uttestere etter jul, men bare de som har Feide pålogging. Dette vil ikke Akershus FK ha før tidligst neste høst, det er det siste jeg har hørt.

Kanskje opprette en Wiki, eller netvibes for å sortere blogger, fagwikier osv. Hvor vi sorterer på fag. Jeg så at Arne Krokan hadde laget en slik side for Rogalandkursingen han jobber med, men jeg tror det kan bli litt fullt hvis han skal fylle opp den.

Det vi kunne gjøre, er at alle vi som skriver og legger ut innhold på egne blogger, fagblogger og Wikier legger inn url'ene våre der de passer. Da vil det være en engangsjobb, men for at siden skal bli brukt må vi gjøre det alle sammen, slik at det blir litt der.

Etter siste innlegget til Stig, så begynner man jo å tenke, og dere vet hva dere må svare?!

1 kommentar:

Ingunn sa...

JA, OG! God ide! Skal vi diskutere litt først hva som er mest hensiktsmessig - wiki eller Netvibes? Personlig har jeg mest erfaring med wikier, og de er greie, men har begrensninger. Løsningen til Arne virker mer tiltalende. Men har alle tilgang til å legge inn på en Netvibes-side på samme måte som på en wiki?